Previous
Next
Fout
  • Fout bij laden feed data.

Informatie Clubcompetities

Ook dit seizoen rijden we weer diverse clubcompetities met verschillende klassen auto's. Voor deze competities proberen we zo veel mogelijk landelijke/Europese reglementen te hanteren. De clubcompetities worden op de donderdagavonden verreden. Per week staat er dan ook een klasse op de agenda.

De reglementen van elke klasse vindt je in het hoofdmenu, onder "Competities", op onze website, en zijn per klasse beschreven. De uitslagen van de clubcompetities zijn enkel zichtbaar voor clubleden van SRC Eindhoven.

Ben je geen lid van SRC Eindhoven maar zou je toch deel willen nemen aan 1 van onze clubcompetities dan is dat mogelijk. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Deelname zal 5,00 euro per keer zijn. Wanneer je aan meer dan 1 van onze competities deel wilt nemen is lidmaatschap noodzakelijk. Gastrijders zijn uiteraard altijd welkom op alle avonden. Jeugd leden betalen slechts 2,50 per keer.

NSR GT3 KLASSE

Ook rijden we vanaf 2013 weer de NSR GT3 klasse echter dient de auto wel voorzien te zijn van de NSR BabyKing motor.

Verder zijn de auto's vrijwel standaard en zijn enkele aanpassingen zoals vering, chassis hardheid, tandwiel e.d. vrij te kiezen binnen het NSR gamma.

Het reglement zal z.s.m. volgen.

CLASSICS KLASSE

De tweede klasse die we rijden is de Classics klasse. Hier mag eigenlijk met elke merk Classic gereden worden echter dient deze wel voorzien te zijn van een NSR Shark motor.

Zie de reglementen voor meer informatie.

SIDEWAYS GROUP-5 KLASSE

De derde klasse die we rijden is de Sideways Group-5 klasse. In deze klasse mag met alle Sideways Group-5 modellen gereden worden.

We rijden deze klasse op basis van het landelijke Group-5 reglement.

Wanneer daar aanpassingen in komen zullen wij deze in overleg ook op de club doorvoeren.

EC32 / OPEN KLASSE

De vierde klasse die we rijden is een Open klasse welke we maandelijks zullen verrijden. In deze klasse is in principe alles vrij v.w.b. merken en modellen.

Voor de exacte info verwijzen wij je naar de specifieke reglementen.

SLOT.IT GROUP-C KLASSE

De Slot.it Group-C competitie wordt gereden met Lemans modellen uit de jaren 1980 tot 1988 van Slot.it. Modellen die hier gereden worden zijn o.a. Jaguar XJR's, Toyota 88c, Porsche's 956 en 962, Mercedes Sauber, enz.

Let wel, er mag enkel met auto's en onderdelen van het merk Slot.it gereden worden. Zie de reglementen voor meer informatie. Deze klasse wordt zoveel mogelijk standaard verreden.

 

 

LEDEN LOGINFACEBOOK UPDATES

SLOTMAGAZINE NEWS