Previous
Next
Fout
  • Fout bij laden feed data.

SRC EINDHOVEN IN HET EINDHOVENS DAGBLAD

Het is alweer even geleden maar op 06-11-2013 stond er weer een leuk artikel over SRC Eindhoven en een paar leden in het Eindhovens Dagblad. Het interview aarde al snel uit op een gezellig verhaal met een boel grappen en grollen. Veel leesplezier :)

 

SRC EINDHOVEN IN GROEIEND BEST

2 Weken geleden hebben we een reporter van Groeiend Best op bezoek gehad bij SRC Eindhoven. Na een leuk gesprek is onderstaand artikel vorige week in Groeiend Best verschenen.

 

SBS6 - DE 25 MEEST...

SRC Eindhoven bij SBS6 in het programma "De 25 Meest Bizarre Hobby's.

SRC EINDHOVEN IN PSYCHOLOGIE MAGAZINE

SRC Eindhoven in het Psychology Magazine (nummer 28 - november 2009)
SBS6 MAAKT OPNAMEN VOOR DE 25 MEEST...

Gezien de grote opkomst vanwege de aanwezigheid van SBS-6 afgelopen woensdagavond was het lekker vol in de clubruimte van SRC Eindhoven. Vrijwel alle leden waren aanwezig incl nog een aantal gastrijders waardoor het dringen was aan en om de baan. Daarbij hadden de mannen van SBS-6 nogal wat materiaal bij om ons goed op beeld te krijgen.

Hierbij een aantal foto's om een kleine indruk te geven van de happening:Zoals waarschijnlijk bij de meeste van jullie al bekend is zal de reportage uitgezonden worden op 01-11-2009 om 20:30 op SBS6 in het programma "De 25 meest bizarre Hobby's".

EINDHOVENS TROTS VAN DE WEEK

Vandaag is onze club verkozen tot Eindhovens Trots van de dag. Er staat een stukje over onze club te vinden op de site: www.EindhovensTrots.nl

 

 

LEDEN LOGINFACEBOOK UPDATES

SLOTMAGAZINE NEWS