Previous
Next
Fout
  • Fout bij laden feed data.

CLUBCOMPETITIE REGLEMENTEN - TO BE UPDATED

Op deze pagina vindt je de reglementen voor alle klassen waarmee de verschillende competities binnen SRC Eindhoven worden verreden. Zodra er nieuwe reglementen zijn zullen we dit tijdig laten weten. Op deze pagina vindt je altijd het meest actuele reglement van elke klasse. Wanneer er tijdens een seizoen wijzigingen in een reglement plaats vinden dan zal iedereen hierover tijdig geinformeerd worden. Uiteraard is het niet de bedoeling dat een reglement tijdens een competitie wordt aangepast maar in sommige gevallen kan dit noodzakelijk zijn.

Siezoen 2011/2012:
Vanaf oktober 2011 starten we weer met de clubcompetities, dit keer op Ninco in plaats van Carrera! Grootste verandering is dan ook dat de banden vanaf heden NIET meer gesmeerd mogen worden. Er zal enkel nog met rubber gereden worden waarbij de NSR 9006, 9008 banden en de Slot.it F22 banden goede resultaten geven.Clubwedstrijden starten altijd tussen 20:00u/20:30u.
Zorg er dus voor dat je op tijd bent als je deel wilt nemen. Om uiterlijk 20:00u dienen de auto's ter keuring te zijn aangeboden aan de race-leiding/keurmeester.  Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Paul van den Hurk of Jeroen den Broeder.

Keuring van de auto's:
Alle auto's worden vanaf 01-10-2011 voor de wedstrijd gekeurd. Na de keuring mag hier buiten de 2 raceheats meer mee gereden worden. De auto's dienen 20 minuten voor de start bij de keurmeester ingeleverd te zijn. Wanneer een auto wordt afgekeurd heeft men binnen de 20 minuten nog de mogelijkheid de auto in orde te maken voor een tweede keuring. Pas na de race mogen de auto's weer meegenomen worden.
Bij de technische keuring worden alle in de reglementen genoemde zaken nagelopen en is de keurmeester van die avond de gene die bepaald of een auto wel of niet door de keuring komt. 

 

 

 

Reglementen:
- Slot.it GroupC-32 (klik hier om te downloaden) en (addon-reglement)

- Classics Cup (klik hier om te downloaden)

- Open Klasse/EC32-klasse (klik hier om te downloaden)

- NSR Porsche 997 Cup (klik hier om te downloaden)

- Ninco F1 klasse (Nog niet beschikbaar)

 

Algemene informatie:
Een raceavond start tussen 20:00u en 20:30u en bestaat uit twee heats waarvan de beste telt voor het klassement. Om uiterlijk 20:00u dient de auto ter keuring te worden ingeleverd bij de keurmeester van die avond. De competitie voor 2011 loopt van 01-10-2010 tot 31-06-2010. Zie de agenda voor de exacte racedata.

 

 

 

 

  

 

LEDEN LOGINFACEBOOK UPDATES

SLOTMAGAZINE NEWS